Thursday 19 July 2012

Iloiset saaressa













Näissä kuvissa ja äänissä on haikeita tunnelmia. Tuntuu nyt nimittäin suuresti sellaiselta, haikealta. On ikävä aurinkoa, sadetta, naurua, itkua, varpaita, musiikkia, rumpuja, telttoja, tanssia, kastumista, halauksia, tuttuja, tuntemattomia, ohi ajavia autoja, kyytiin ottavia autoja, maantiensuoraa, kiviscrabblea, yllyttämistä, yllättymistä.

Teidän kauttanne minustakin tuli uusi.

4 comments:

  1. Voi, minuu harmittaa nyt kovasti, että nähtiin niin vähän ja niin nopeaan. Ilosaaren loppuminen jätti tyhjän tunteen, jota pääsin onneksi pakenemaan Helsinkiin. Liftasitko kotiin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mua myös, olis ollu tosi kiva hengahilla ja jutskata enemmän :--( Meni vähän ohi. Mutta kyllä me vielä jossain nähään, varmasti! Mulle myös, meni monta päivää saada ihtensä edes vähän sopeutumaan arkielämään. Vieläkin meinaa välillä höpsötyttää.

      Joo liftasin, tai siis liftattiin :--) Juhon kanssa mentiin Joensuusta Kajaaniin linkkarilla, ei oikein ollut energiaa lähteä heti taas tienvarteen haahuilemaan. Kajaanista sitten aika rauhalliseen tahtiin Posiolle, 300 kilsan matkaan meni yli 12 tuntia... :--D

      Delete